Άρης – Πιστοποιημένος οδηγός

Μερικά λόγια για εμένα

Ονομάζομαι Αριστείδης Μιχαλόπουλος, γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας.

Σπουδές

Σπούδασα Ψυκτικός εγκαταστάσεων. Είμαι ιδιοκτήτης της luxury taxi nafplio και παρέχω Πολυτελές υπηρεσίες Ταξί στην Αργολίδα με προμισθωμένα Ταξί και απευθύνομαι σε εσάς που αναζητάτε ποιότητα, πολυτέλεια, άνεση, συνέπεια και ασφάλεια στις προσωπικές σας στιγμές, οικογενειακές και επαγγελματικές σας μετακινήσεις.

Εμπειρία

Η δραστηριότητά μου σαν επαγγελματίας οδηγός ταξί στο Ναύπλιο έχει σαν προτεραιότητα την ποιότητα της μετακίνησης των προσώπων που με επιλέγουν κάθε φορά για τους προορισμούς τους, πάντοτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Εξυπηρετώ με συνέπεια όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, διαδρομές από ή προς το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Μεταφορές σε Επαγγελματικά συνεδρία Επίσης, διαδρομές που προτείνω σε δημοφιλή αξιοθέατα, τόσο εντός όσο και εκτός Αργολίδας, σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ιστορικούς Ναούς και μοναστήρια.

Γλώσσες

Μιλάω 2 γλώσσες Ελληνικά & Αγγλικά και μπορώ να απαντήσω σε κάθε σας απορία και να εξυπηρετήσω οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Επικοινωνία

Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ακόμα και για τις ιδιαίτερες επιλογές σας σε διαδρομές ή προορισμούς που επιθυμείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και εγώ θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες για τα κόστη της διαδρομής τον χρόνο και διαθεσιμότητα.
Όλα τα οχήματα μας είναι σύγχρονα κλιματιζόμενα μη καπνιστών ο στόλος μας είναι όλος Πολυτελές MERCEDES BENZ.